Pro Leash™

Pro Leash™

Produktet er udsolgt.

459,00 DKK

Ingen bedømmelse
  • - Justerbar i længderne 190/150/80 cm
  • - Mange anvendelsesområder -
  • -1 karabin i letvægts aluminium med svirvel
  • - 1 karabin anodiseret med svirvel
  • - Komfortabel med neopren
  • - Slidstyrke i top
  • - Mulighed for kobling af 2 hunde
  • - Gå-pænt i snor træning
Model/Varenr.: 502-430
Vægt: 0,2 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager

 Pro Leash™ Justerbar multifunktionsline Dobbeltline, dressurline og gå-pænt-i-snor line kaldes denne line også i hundesproget. Pro Leash™ har 2 karabiner hvilken gør linen ideel alle former for træning, hvor du har behov for flere muligheder med kort og lang line.

Gå-pænt-i-snor træning kan linen også bruges til da dette netop kræver 2 karabiner. De 2 karabiner gør det også muligt at lave kobling til 2 hunde Selvfølgelig kan linen også bruges på dine daglige gåture. Karabin 1 Bjergbestigning er den første tanke du får, når du står med karabinen fra danske EQDOG®.

Denne karabin er bare unik og et kapitel helt for sig. Med inspiration fra Out-Door verdenen har vi fundet de funktionelle egenskaber brugbare til en karabin på hundelinen - Og vi er super stolte over resultatat og ikke mindst at kunne sætte nye standarder i hundeverdenen.

 

EQDOG® karabinen er special fremstillet i anodiseret aluminium hvilket giver den fænomenale lave vægt på kun 20 gram.

 

Den har indbygget svirvel og karabinen kan modstå træk på mere end 500 kg! Denne patenteret karabin fra EQDOG® gør det hurtigt og nemt at koble din hund på og af linen. Karabinens størrelse giver dig mulighed for at koble din hund selvom du har handsker på. En karabin der er total overlegen på mange områder. Den tåler saltvand, sand og grus, og den kan stadig åbne og lukke! Prøv selv at udfordre den. En karabin der sikrer en stærk, sikker og tryg forbindelse mellem dig og din hund. Den lave vægt gør også karabinen anvendelig til mindre hunde.

 

Karabin 2 Karabinen er den kendte klassiske med svirvel i en anodiseret udgave. Den samlede længde på linen er 2 meter og giver din hund nok plads til at udforske sine omgivelser til en vis grad.

De 3 metalringe på Pro Leash™ gør det muligt med 3 justeringer på 190, 150 og 80 cm.

Du kan koble linen som lækkert håndtag eller du kan justere linen, så du kan bære den over skulderen. EQDOG® Pro Leash™ er fremstillet i vores patenteret snoet nylon webbing, hvilket giver ekstrem stor slidstyrke og samtidig en blød behagelig touch. Du får simpelthen ikke en mere lækker line at arbejde med, og samtidig har du uanede muligheder med Pro Leash™. Størrelse: Længde = 200 cm. Bredde = 25 mm.

 

Farve: Mørkegrå/grøn med sort polstring. Pleje: Håndvaskes med lunkent vand og mild sæbe. Lufttørres. 

Kommentarer 0


Kunder der har købt dette produkt har også købt