Jogging Leash™

Jogging Leash™

312,50 DKK

Ingen bedømmelse
  • Elastisk line i høj kvalitet med soft touch webbing
  • Karabin krog i letmetal på kun 20 g - Jogging Leash™ kan bruges til alle hunde - store som små,men er ikke beregnet til aktive træk hunde!   
  • Klikspænde for hurtig ændring fra håndtag til line rundt om livet (hands-free) eller over skulderen 
  • Integreret håndtag/loop for ekstra sikkerhed

Jogging Leash™, løbeline, elastisk line, klikkertræningline, ja kært barn har mange navne.

Med denne elastiske line fra EQDOG® har du mulighed for at bevæge dig med begge hænder fri, da du kan fastspænde linen omkring livet.

Jogging Leash™ er ideel til alle former for aktiviteter med din hund løb, cykling, dine daglige gåture samt til brug ved træning, så du har begge hænder fri til at betjene klikker med den ene hånd og give belønningsgodbidder med den anden hånd.

Din hund har mulighed for nogle gode "snus" på turen med denne fleksible line som strækkes når der trækkes i snoren. EQDOG®´s egne innovative folk har udviklet den karabiner som anvendes på Jogging Leash™.

 

Bjergbestigning er den første tanke du får, når du står med karabinen fra danske EQDOG®. Denne karabin er bare unik og et kapitel helt for sig. Med inspiration fra Out-Door verdenen har vi fundet de funktionelle egenskaber brugbare til en karabin på hundelinen - Og vi er super stolte over resultatat og ikke mindst at kunne sætte nye standarder i hundeverdenen.

EQDOG® karabinen er special fremstillet i anodiseret aluminium hvilket giver den fænomenale lave vægt på kun 20 gram. Den har indbygget svirvel og karabinen kan modstå træk på mere end 500 kg!

 

Denne patenteret karabin fra EQDOG® gør det hurtigt og nemt at koble din hund på og af linen. Karabinens størrelse giver dig mulighed for at koble din hund selvom du har handsker på. En karabin der er total overlegen på mange områder. Den tåler saltvand, sand og grus, og den kan stadig åbne og lukke! Prøv selv at udfordre den. En karabin der sikrer en stærk, sikker og tryg forbindelse mellem dig og din hund. Den lave vægt gør også karabinen anvendelig til mindre hunde.

 

Jogging Leash™ har integreret trafikhåndtag/loop, så du kan have din hund helt tæt på dig eks. i trafikken. Denne mulighed giver dig ekstra sikkerhed og tryghed. En line der er fremstillet med nyeste teknologi indenfor webbing, hvilket gør den ekstrem stærk  i kernen, men alligevel blød og behagelig. Jogging Leash™ gør livet berigende for din hund med fantastiske “snuseoplevelser” og dejlig aktivitet sammen med dig. Du får 80 cm eksta bremselængde, når din lodne ven laver sine pludselige “snusestop”, som jo er helt naturligt for en hund. Du får mange muligheder for dejlige aktiviteter med din hund med Jogging Leash™.

 

Størrelse: One size

Længde uden stræk:  210 cm

Længde usdtrakt : 300 cm ( Max)

Farve: Lys Grå m/ gule striber, Mørk Grå m/grønne striber.

Håndvask med lunkent vand og mild sæbe. Lufttørre.

Kommentarer 0


Kunder der har købt dette produkt har også købt